Over Workshops

Ik geef mijn workshops thuis in Lelystad in mijn gezellige atelier voor kleine groepen. Desgewenst kan ik voor grotere groepen op locatie komen of een grote ruimte huren. Denk hierbij aan teamuitjes; teambuilding; vriendinnen- moeder/dochters- of zussendagen; vrijgezellenavond etc. Vergeleken met andere workshops ben ik erg goedkoop maar ik kan je precies hetzelfde leren qua technieken en materiaalgebruik.

Dagen: vrijdag, zaterdag en zondag.

Voor alle workshops geldt: betaal (de helft) zo spoedig mogelijk vooruit, dan ben je zeker van je plaats. Dit kan teleurstellingen voorkomen. Vermeld a.j.b. bij een betaling je voor- en/of meisjesnaam erbij. Het is vaak lastig uitzoeken, wie wie is want soms staat de man’s naam erbij en dan weet ik het niet. De meeste workshops duren van 13:15 u – 16:45 u en kosten € 25,- De workshop ‘Create’ duurt langer en is ook wat duurder € 35,-  of € 37,50 maar dan inclusief pigment-inkt pen. Als je de andere helft nog contant betaalt tijdens de workshop, kun je bij mij ook pinnen.

Wetenswaardigheden:

Alleen al in Lelystad (mijn woonplaats) zijn er twee dames, die workshops geven met mijn ‘Vreemde Vogels’. Blijkbaar vinden mensen ze erg leuk. Daardoor voel ik me gevlijd. Ik had eerst geen idee, hoe ze te werk gingen maar het blijkt, dat de vogels worden overgetrokken met carbonpapier en daarna ingekleurd met verf. Bedenk dat je dan een duplicaat hebt… Ik kan je leren, hoe je je eigen vreemde vogels maakt! Geen kopie maar helemaal zélf getekend. En… niet moeilijk!

  

Dit zijn de workshops van twee dames uit Lelystad.

Deze is van mij.

 

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren