Over mij

Over mij:

In het dagelijks leven ben ik vrouw van… moeder van… en oma van… en tot drie jaar geleden, vier dagen in de week basisschool-leerkracht.

Muziek en allerlei creatieve hobby’s hebben altijd mijn voorkeur gehad. Via het scrapbooken, wat ik begin 2003 ontdekte, kwam ik in 2009 terecht bij het art-journalen en mixed media. Al gauw werd dit mijn grootste hobby. Nu doe ik niet anders meer.

Door het volgen van internationale art-schools, cursussen, workshops en het lezen van boeken en tijdschriften maar vooral door heel veel ‘doen’ heb ik een behoorlijke kennis opgebouwd van materialen, stijlen en technieken. En… zoals anderen beweren, een eigen stijl, die zich voornamelijk kenmerkt door vrolijk en kleurrijk werk.

 

ANDERE MEDIA

FACEBOOK, ART-ATELIER ANNE

MIJN BLOG VOOR ART-JOURNALING

MIJN BLOG VOOR ART-JOURNALING 2

MIJN BLOG VOOR ART-JOURNALING/SPREEKWOORDEN, GEZEGDES EN SPREUKEN

KIJK JE ‘S NAAR M’N KIEKJES

 

BewarenBewaren

Geef een reactie