Workshops 2

WORKSHOPS ART-JOURNALEN EN MIXED MEDIA

Workshop  ‘Vreemde Vogels’

We beginnen met een blokje theorie. We gaan oefenen met verschillende ‘Vreemde Vogels’.  Het is niet moeilijk en jij gaat naar huis met een leuke canvas met een of meer vreemde vogels, die je echt zélf hebt getekend en geschilderd

€ 25,- inclusief materiaal, koffie en thee.

      

WORKSHOP  ‘Bonte beesten’

We beginnen met een blokje theorie. We gaan oefenen met verschillende grappige beesten. Wil je een hond, kat, uil of leeuw? Ik kan je in heldere stappen uitleggen, wat je moet doen.

Het is niet moeilijk en jij gaat naar huis met een leuke canvas met een funny animal, die je echt zélf hebt getekend en geschilderd.

 € 25,- inclusief materiaal.

        

Workshop ‘Koddige katten’

Deze katten maak je helemaal zelf, ook als je niet kunt tekenen!                                                       Ik leg je precies uit wat je gaat doen en jij bent de trotse eigenaar                                         van een ‘koddige katten schilderij’.

Kosten €25,- incl. materiaal, koffie en/of thee. 

  

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Dolls & Doggies

Als je weleens een potlood in handen hebt gehad of je bent niet bang, iets nieuws te leren, dan is deze workshop misschien iets voor jou. De poppetjes en hondjes zijn niet moeilijk en na een flinke oefenronde op standaardpapier, kun je zelf aan de slag met jouw leuke poppetjes op aquarelpapier. De kleur komt erop door gebruik van ecoline of aquarelverf.

Mixed Media Fly away

Bij deze workshop maken we gebruik van potlood, acrylinkt, acrylverf en viltstift. We werken op Strathmore Mixed Media 300 grams papier van zeer goede kwaliteit. U hebt zelf de beschikking over een witte fineliner (voor de uiteinden van de pluisjes)

Voorwaarden geldend voor alle workshops:

ALGEMEEN

De workshops worden in mijn atelier gegeven. De ruimte is gezellig ingericht en geschikt voor maximaal vier personen. Voor grotere groepen geldt dit niet en zoek ik naar een andere oplossing. Ik kan desgewenst op locatie komen voor een teamuitje bv.

Prijzen zijn  € 25,- p.p. voor de middag (13:15 u – 16:45 u) inclusief materiaal en gereedschap tenzij anders aangegeven.

Afhankelijk van de workshop: zelf meenemen: een werk/snijmat, een schaar, (lijm of) een lijmstift en een heatgun/föhn.

Als je per mail of via het contactformulier aangeeft, mee te willen doen, dan kun je dat bevestigen en zodoende je plaats veilig stellen door het overmaken van tenminste de helft van het bedrag voor de workshop incl/ excl materialen, zoals afgesproken per mail. Betaling dient van te voren te gebeuren door het overmaken op gironummer NL52 INGB 0005 5548 56 t.a.v. AMD Peters Wijers o.v.v. workshop en datum. Betaal je de helft, dan kun je het resterende bedrag ook nog pinnen bij mij voorafgaand aan de workshop.