Workshops en instuifs

ALGEMEEN

Ik geef workshops in Art-journaling & Mixed Media. Daar komen in de toekomst nog bij: Freestyle Scrapbooken en kaarten maken in verschillende stijlen. Ik heb een viertal workshops voor art-journalen ontwikkeld. Alle vier erg leuk en behalve nummer 3, geschikt voor beginners. Mede door mijn werk als leerkracht kan ik de boodschap helder overbrengen en stapsgewijs uitleggen wat de bedoeling is.

Voor wie zijn deze workshops? Voor enkelingen maar ook voor groepjes en groepen. Te denken valt aan  (vriendinnen/vrijgezellen)feestjes maar ook bedrijfs – en teamuitjes. Ik kom ook op locatie, vraag naar de mogelijkheden.

De workshops worden in mijn atelier gegeven. De ruimte is gezellig ingericht en in principe geschikt voor 15 personen. Dat aantal kan uitgebreid worden naar 25.

Image 18-03-16 at 14.32

Prijzen zijn tijdelijk € 20,- voor de hele dag (10:30 u – 16:00 u) maar exclusief materiaal en gereedschap tenzij anders aangegeven. Zelf meenemen: alle materiaal, een werk/snijmat, een schaar en (lijm of) een lijmstift. Lunch zelf meenemen.

Of € 25,- inclusief materiaal en afhankelijk van de workshop. Lunch zelf meenemen.

Voorwaarden geldend voor alle workshops:

Als je per mail of via het contactformulier aangeeft, mee te willen doen, dan kun je dat bevestigen en zodoende je plaats veilig stellen door het overmaken van tenminste de helft van het bedrag voor de workshop incl/ excl materialen, of zoals afgesproken per mail. Betaling dient van te voren te gebeuren door het overmaken op gironummer NL52 INGB 0005 5548 56 t.a.v. AMD Peters Wijers o.v.v. workshop en datum. Betaal je de helft, dan kun je het resterende bedrag ook nog pinnen bij mij voorafgaand aan de workshop.

WORKSHOP 1, de ‘collage’.

We beginnen met een blokje theorie. Op een eenvoudige achtergrond wordt met behulp van allerlei papiersoorten een collage geplakt. Er wordt nog flink wat veranderd met (teken)materiaal en stempels, verschillende soorten pennen; het zogenaamde doodelen. Tenslotte kan er een tekst of quote bij gezet worden met stempels of zelf schrijven. Heel geschikt voor beginners Art-journaling.

€ 20,- exclusief materiaal voor een hele dag.  € 25,- inclusief materiaal.

mixed media MMserieus  MMsint  MMgevangen

 

WORKSHOP 2, het ‘silhouet’.

We beginnen met een blokje theorie. Bij deze workshop is de achtergrond erg belangrijk. Met behulp van verschillende materialen, gereedschappen en stijlen wordt een mooie achtergrond gecreëerd. Je zoekt een leuk silhouet uit en bevestigt het op je werk. Tenslotte kan er een tekst of quote bij gezet worden met stempels of zelf schrijven. Deze workshop is geschikt voor beginners.

€ 25,-  inclusief materiaal voor een hele dag

Album Art journaling  Album Art journaling  IMG_3797  IMG_3799

 

 

WORKSHOP 3, de ‘reverse-methode’.

We beginnen met een blokje theorie. Hier wordt als het ware achterstevoren gewerkt. Je begint met het maken van een chaos. Daar haal je een afbeelding uit. De achtergrond komt later. Tenslotte kan er een tekst of quote bij gezet worden met stempels of zelf schrijven. Deze workshop is over het algemeen niet geschikt voor beginners.

€ 25,- voor de workshop met gebruik van materiaal. voor de hele dag.

IMG_3854  IMG_3855  IMG_3611  IMG_0429

 

WORKSHOP 4, ‘Grappige beesten’

We beginnen met een blokje theorie. We gaan oefenen met verschillende grappige beesten. Wil je een hond, kat, uil of leeuw? Ik kan je in heldere stappen uitleggen, wat je moet doen want als ex-leerkracht kan ik de boodschap prima overbrengen.

Het is niet moeilijk en jij gaat naar huis met een leuke canvas met een funny animal, die je echt zélf hebt getekend en geschilderd. Inclusief materiaal € 25,-

 € 25,- inclusief materiaal voor de hele dag.

Collage created using TurboCollage software from www.TurboCollage.com

Collage created using TurboCollage software from www.TurboCollage.com

 

WORKSHOP 5, ’10 achtergronden voor beginners’

We beginnen met een blokje theorie. Tijdens deze workshop komen allerlei technieken en materialen aan bod om zeer uiteenlopende en gevarieerde achtergronden te maken, zodat je nóóit een achtergrond hebt, die op een andere lijkt.

 

WORKSHOP 6, VREEMDE VOGELS

We beginnen met een blokje theorie. We gaan oefenen met verschillende ‘Vreemde Vogels’.  Ik kan je in heldere stappen uitleggen, wat je moet doen want als ex-leerkracht kan ik de boodschap prima overbrengen.

Het is niet moeilijk en jij gaat naar huis met een leuke canvas met een of meer vreemde vogels, die je echt zélf hebt getekend en geschilderd. Inclusief materiaal € 25,-

schermafbeelding-2016-09-26-om-12-20-00,

 € 25,- inclusief materiaal voor de hele dag.

 

Workshop 7, Collage2

We beginnen met een blokje theorie. Hier leer je een echte mixed media achtergrond te maken met wel zes of zeven lagen. Je krijgt een laserprint van eigen werk of een afbeelding die je graag wilt gebruiken. Hierdoor wordt je werk heel persoonlijk. Ook geschikt voor beginners. Inclusief materiaal voor € 25,- voor de hele dag.

schermafbeelding-2016-09-26-om-12-29-02

Make & take rouwkaart

Helaas krijgt iedereen er vroeg of laat mee te maken; een sterfgeval. Het assortiment rouwkaarten bij de kiosken is niet zo geweldig en ik zag dat persoonlijk altijd als een gemis. Meestal zwart, grijs en wit met een gestileerde bloem op de voorkant. Mooi? Nauwelijks! Persoonlijk? Absoluut niet! Snel een kaartje halen en dat is het dan. De kaart hieronder is erg geschikt voor een vrouw. Ik heb er een paar keer hele fijne reacties op gehad. Je laat toch zien dat je betrokken bent en iets speciaals maakt voor de unieke overledene en je toont betrokkenheid en respect aan de familie. Deze kleine workshop is inclusief materiaal en kost €3,00 en voor twee kaarten €5,-

Scan 1

 

Instuif

Eens in de paar weken houd ik een instuif op de vrijdagochtend in mijn atelier. Je kunt dan met je eigen hobby lekker aanschuiven en meekletsen. Het is gratis. Alleen de koffie of thee (die je zelf even gaat halen in de keuken) kost € 0,50 per kop. De instuif zal ik bekend maken op Facebook op mijn pagina of hier in de agenda.

 

Voorwaarden geldend voor alle workshops:

ALGEMEEN

De workshops worden in mijn atelier gegeven. De ruimte is gezellig ingericht en geschikt voor minimaal 15 personen.

Prijzen zijn tijdelijk € 20,- p.p. voor de hele dag (10:30 u – 16:00 u) maar exclusief materiaal en gereedschap tenzij anders aangegeven.

Afhankelijk van de workshop: zelf meenemen: alle materiaal, een werk/snijmat, een schaar, (lijm of) een lijmstift en een heatgun/föhn.

Sommige workshops zijn inclusief materiaal en afhankelijk daarvan ca. vijf euro duurder.

 

Als je per mail of via het contactformulier aangeeft, mee te willen doen, dan kun je dat bevestigen en zodoende je plaats veilig stellen door het overmaken van tenminste de helft van het bedrag voor de workshop incl/ excl materialen, zoals afgesproken per mail. Betaling dient van te voren te gebeuren door het overmaken op gironummer NL52 INGB 0005 5548 56 t.a.v. AMD Peters Wijers o.v.v. workshop en datum. Betaal je de helft, dan kun je het resterende bedrag ook nog pinnen bij mij voorafgaand aan de workshop.

 

 

4 gedachten over “Workshops en instuifs

  1. Anneke Bericht auteur

   Hallo Brigitte,

   Ja er is, als je de hoofdingang gebruikt, een lift.
   Je moet dan daarna wel de galerij op.

   Groetjes, Anneke Wijers

   Reageren
 1. Diana Jong

  Hallo

  Op zoek naar info over mixed media kom ik bij jou terecht. Ik lees over workshops….leuk !
  Heb he ook datums waarop je deze geeft ?

  Groetjes Diana

  Reageren
  1. Anneke Bericht auteur

   Dank je wel, Diana, voor je bericht.
   De meeste workshops geef ik in de weekends maar door de week kan ook.
   Na de feestdagen ga ik weer nieuwe data opstellen voor komend jaar.
   Mocht je een voorkeur hebben, dan wil ik daar best rekening mee houden.
   Laat het in dat geval even weten.
   Zo niet, dan stuur ik je t.z.t. een mailtje met nieuwe data.

   Met vriendelijke groet, Anneke Wijers

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *