Workshops 3

OVERIGE WORKSHOPS

Workshop Create  Monnikenwerk

Modern monnikenwerk
Inclusief pigment inkt pen (ca € 2,50 bij Bruna)
Ik leer je hoe je deze letters moet maken en je gaat naar huis met een compleet woord en de kennis, om thuis verder te gaan.
Vrijdag, zaterdag of zondag 10:30u – 16:30u
Koffie en/of thee inbegrepen, lunch zelf meenemen
Prijs € 37,50  Pinnen is mogelijk.

Workshop Mixed Media

Vele technieken komen er kijken bij deze workshop Mixed Media in verscheidene lagen. Het gaat hier om met één woord een statement te maken; een gevoel over te brengen. De workshop wordt gedaan op Strathmore 300 grams mixed media papier afmeting 22,9cm x 30,5cm: een kwalitatief zeer mooi wit dik papier

 

Art-journalen en mixed-media met de iPad

      

Art-journalen en mixed media met de iPad? Ja, dat kan! Heel handig voor kleinbehuisden; mensen met een kleine portemonnee (want ja, de échte hobby kost aardig wat geld!) en mensen die last hebben van hun handen. Tijdens de vakantie is het ook heel handig! En zelfs in de wachtkamer bij de dokter kun je ermee verder… als je je iPad bij je hebt tenminste.

Deze workshop is in de maak en komt er binnenkort aan. Je hebt er zelf voor nodig: een iPad (Pro hoeft niet maar wel een met genoeg geheugen.) met ProCreate. Dat is een tekenprogramma, wat je kunt downloaden voor ca € 10,- in de Appstore. Een Applepencil is handig maar niet echt nodig. (Deze werkt trouwens alleen op de iPad Pro en de iPad2018.)  Ook een andere stylus voldoet en zelfs met je vingers kun je prachtige schilderijen maken!

Ik leer je precies welke de leukste gratis en betaalde programma’s zijn, wat je ermee kunt en hoe je met lagen werkt, zodat jij ook meteen aan de slag kunt met dit soort werk. Je krijgt een pakketje theorie mee voor de noodzakelijke naslag. De workshop gaat € 25,- kosten en duurt een middag van 13:15 u – 16:45 u. Dagen: vrijdag, zaterdag of zondag.

Art-Agenda

Deze workshop ga ik ook weer geven aan het eind van 2018. Het is een combinatie van een dagboek; art-journalen, scrapbooken en mixed-media. Je blijft er het hele jaar mee bezig. Ook daarna zul je jouw art-agenda nog vaak erbij pakken!

Je zorgt zelf voor enkele artsupplies en een agenda met stevige bladen. Ik leg je precies uit, wat je gaat doen. Je gaat naar huis met een begin en de kennis om je art-agenda af te maken.

De workshop kost € 25,- en duurt van 13:15 u – 16:45 u.

Make & take rouwkaart

Helaas krijgt iedereen er vroeg of laat mee te maken; een sterfgeval. Het assortiment rouwkaarten bij de kiosken is niet zo geweldig en ik zag dat persoonlijk altijd als een gemis. Meestal zwart, grijs en wit met een gestileerde bloem op de voorkant. Mooi? Nauwelijks! Persoonlijk? Absoluut niet! Snel een kaartje halen en dat is het dan. De kaart hieronder is erg geschikt voor een vrouw. Ik heb er een paar keer hele fijne reacties op gehad. Je laat toch zien dat je betrokken bent en iets speciaals maakt voor de unieke overledene en je toont betrokkenheid en respect aan de familie. Deze kleine workshop is inclusief materiaal en kost €3,00 en voor twee kaarten €5,-

Scan 1

Voorwaarden geldend voor alle workshops:

ALGEMEEN

De workshops worden in mijn atelier gegeven. De ruimte is gezellig ingericht en geschikt voor maximaal vier personen. Voor grotere groepen geldt dit niet en zoek ik naar een andere oplossing. Ik kan desgewenst op locatie komen voor een teamuitje bv.

Prijzen zijn  € 25,- p.p. voor de middag (13:15 u – 16:45 u) inclusief materiaal en gereedschap tenzij anders aangegeven.

Afhankelijk van de workshop: zelf meenemen: een werk/snijmat, een schaar, (lijm of) een lijmstift en een heatgun/föhn.

Als je per mail of via het contactformulier aangeeft, mee te willen doen, dan kun je dat bevestigen en zodoende je plaats veilig stellen door het overmaken van tenminste de helft van het bedrag voor de workshop incl/ excl materialen, zoals afgesproken per mail. Betaling dient van te voren te gebeuren door het overmaken op gironummer NL52 INGB 0005 5548 56 t.a.v. AMD Peters Wijers o.v.v. workshop en datum. Betaal je de helft, dan kun je het resterende bedrag ook nog pinnen bij mij voorafgaand aan de workshop.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie