Workshops en instuifs

ALGEMEEN

Ik geef workshops in Art-journaling, Mixed Media en handlettering. Mede door mijn werk als leerkracht kan ik de boodschap goed overbrengen en stapsgewijs uitleggen wat de bedoeling is.

Voor wie zijn deze workshops? Voor enkelingen maar ook voor groepjes en groepen. Te denken valt aan  (vriendinnen/vrijgezellen)feestjes maar ook bedrijfs – en teamuitjes.

De workshops worden over het algemeen bij mij thuis gegeven. Ik heb een gezellig atelier met ruimte voor vier personen, inclusief mijzelf. Voor grotere groepen kan ik meestal een andere oplossing bieden en ook is het mogelijk op locatie te komen voor een grote groep.

Prijzen zijn  € 20,- voor de middag (13:15 u – 16:45u) inclusief koffie en/of thee en het materiaal, wat ik ervoor ter beschikking stel en gereedschap. Bij sommige workshops zal het nodig zijn, dat je zelf bv een ‘pigment inkt pen’ aanschaft.

 

WORKSHOP,  Collage 1.

Kosten € 20,- incl materiaal, koffie en/of thee.

Je leert hoe je een eenvoudige achtergrond moet maken; hoe je je onderwerp/persoon moet maken en wat je er nog bij kunt maken aan tekst, embellishments of afbeeldingen. Geschikt voor beginners.

mixed media MMserieus  MMsint  MMgevangen

Workshop Collage2

We beginnen met een blokje theorie. Hier leer je een echte mixed media achtergrond te maken met wel zes of zeven lagen. Je krijgt een laserprint van eigen werk of een afbeelding die je graag wilt gebruiken. Hierdoor wordt je werk heel persoonlijk. Ook geschikt voor beginners.

Inclusief materiaal, koffie en/of thee voor € 20,-.

schermafbeelding-2016-09-26-om-12-29-02

 

WORKSHOP 2,  ‘Silhouet’.

We beginnen met een blokje theorie. Bij deze workshop is de achtergrond erg belangrijk. Met behulp van verschillende materialen, gereedschappen en stijlen wordt een mooie achtergrond gecreëerd. Je zoekt een leuk silhouet uit en bevestigt het op je werk. Tenslotte kan er een tekst of quote bij gezet worden met stempels of zelf schrijven. Deze workshop is geschikt voor beginners.

€ 20,-  inclusief materiaal, koffie en/of thee.

Album Art journaling  Album Art journaling  IMG_3797  IMG_3799

 

 

WORKSHOP, de ‘Lekker andersom’.

We beginnen met een blokje theorie. Hier wordt als het ware achterstevoren gewerkt. Je begint met het maken van een chaos. Daar haal je een afbeelding uit. De achtergrond komt later. Tenslotte kan er een tekst of quote bij gezet worden met stempels of zelf schrijven.

Deze workshop is over het algemeen niet geschikt voor beginners!

Kosten € 20,- voor de workshop met gebruik van materiaal, koffie en thee.

IMG_3854  IMG_3855  IMG_3611  IMG_0429

 

WORKSHOP, ‘Grappige beesten’

We beginnen met een blokje theorie. We gaan oefenen met verschillende grappige beesten. Wil je een hond, kat, uil of leeuw? Ik kan je in heldere stappen uitleggen, wat je moet doen want als ex-leerkracht kan ik de boodschap prima overbrengen.

Het is niet moeilijk en jij gaat naar huis met een leuke canvas met een funny animal, die je echt zélf hebt getekend en geschilderd.

 € 20,- inclusief materiaal.

Collage created using TurboCollage software from www.TurboCollage.com

Collage created using TurboCollage software from www.TurboCollage.com

 

WORKSHOP, VREEMDE VOGELS

We beginnen met een blokje theorie. We gaan oefenen met verschillende ‘Vreemde Vogels’.  Als ex-leerkracht kan ik de boodschap prima overbrengen.

Het is niet moeilijk en jij gaat naar huis met een leuke canvas met een of meer vreemde vogels, die je echt zélf hebt getekend en geschilderd.

Kosten Inclusief materiaal, koffie en/of thee € 20,-

schermafbeelding-2016-09-26-om-12-20-00,

 € 20,- inclusief materiaal, koffie en thee.

 

Workshop Koddige katten

Deze katten maak je helemaal zelf, ook als je niet kunt tekenen!

Kosten €20,- incl. materiaal, koffie en/of thee. 

 

 

 

Make & take rouwkaart

Helaas krijgt iedereen er vroeg of laat mee te maken; een sterfgeval. Het assortiment rouwkaarten bij de kiosken is niet zo geweldig en ik zag dat persoonlijk altijd als een gemis. Meestal zwart, grijs en wit met een gestileerde bloem op de voorkant. Mooi? Nauwelijks! Persoonlijk? Absoluut niet! Snel een kaartje halen en dat is het dan. De kaart hieronder is erg geschikt voor een vrouw. Ik heb er een paar keer hele fijne reacties op gehad. Je laat toch zien dat je betrokken bent en iets speciaals maakt voor de unieke overledene en je toont betrokkenheid en respect aan de familie. Deze kleine workshop is inclusief materiaal en kost €3,00 en voor twee kaarten €5,-

Scan 1

 

 

Voorwaarden geldend voor alle workshops:

ALGEMEEN

De workshops worden in mijn atelier gegeven. De ruimte is gezellig ingericht en geschikt voor maximaal vier personen. Voor grotere groepen geldt dit niet en zoek ik naar een andere oplossing. Ik kan desgewenst op locatie komen voor een teamuitje bv.

Prijzen zijn  € 20,- p.p. voor de middag (13:15 u – 16:45 u) inclusief materiaal en gereedschap tenzij anders aangegeven.

Afhankelijk van de workshop: zelf meenemen: een werk/snijmat, een schaar, (lijm of) een lijmstift en een heatgun/föhn.

Als je per mail of via het contactformulier aangeeft, mee te willen doen, dan kun je dat bevestigen en zodoende je plaats veilig stellen door het overmaken van tenminste de helft van het bedrag voor de workshop incl/ excl materialen, zoals afgesproken per mail. Betaling dient van te voren te gebeuren door het overmaken op gironummer NL52 INGB 0005 5548 56 t.a.v. AMD Peters Wijers o.v.v. workshop en datum. Betaal je de helft, dan kun je het resterende bedrag ook nog pinnen bij mij voorafgaand aan de workshop.

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

4 gedachten over “Workshops en instuifs

  1. Anneke Bericht auteur

   Hallo Brigitte,

   Ja er is, als je de hoofdingang gebruikt, een lift.
   Je moet dan daarna wel de galerij op.

   Groetjes, Anneke Wijers

   Reageren
 1. Diana Jong

  Hallo

  Op zoek naar info over mixed media kom ik bij jou terecht. Ik lees over workshops….leuk !
  Heb he ook datums waarop je deze geeft ?

  Groetjes Diana

  Reageren
  1. Anneke Bericht auteur

   Dank je wel, Diana, voor je bericht.
   De meeste workshops geef ik in de weekends maar door de week kan ook.
   Na de feestdagen ga ik weer nieuwe data opstellen voor komend jaar.
   Mocht je een voorkeur hebben, dan wil ik daar best rekening mee houden.
   Laat het in dat geval even weten.
   Zo niet, dan stuur ik je t.z.t. een mailtje met nieuwe data.

   Met vriendelijke groet, Anneke Wijers

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *